HoenderRun Obstacle Challenge

5th Edition 15 september 2018

Over ons

HoenderRun, een terugblik

In 2014 vierde het dorp Hoenderloo haar 175-jarig jubileum. In het kader van dit heugelijke feit zijn er dat jaar verschillende evenementen georganiseerd om het te vieren. De HoenderRun was er hier één van en eigenlijk bedoeld als éénmalig evenement. De eerste editie trok bijna 125 deelnemers en zorgde voor een enorme lading positieve reacties. Kortom, een goede reden voor een vervolg. Met de doelstelling om het deelnemersaantal tijdens de tweede editie te verdubbelen begon het HoenderRun team vol goede moed aan de voorbereidingen. Een grotere opzet en ruim 325 deelnemers waren het resultaat.

De Hoenderloo Groep

In samenwerking met De Hoenderloo Groep kan de HoenderRun mede mogelijk gemaakt worden. DHG is gevestigd in een prachtig bosrijke omgeving waar kansen worden gecreëerd voor jongeren met gedragsproblemen of die om welke reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Om aan hun persoonlijke ontwikkeling te kunnen werken krijgen jongeren de mogelijkheid om samen te leren, sporten en bewegen. Van deze bosrijke omgeving is gebruik gemaakt door een aantal jaar geleden een 5 kilometer lange survivalbaan aan te leggen. De HoenderRun zal een groot gedeelte van dit parcours bevatten en zal zeker voor uitdaging zorgen!

Wij als organisatie willen De Hoenderloo Groep dan ook danken voor het ter beschikkingstellen van het parcours, ruimte en faciliteiten die helpen dit evenement mogelijk te maken.

Zie voor meer informatie over De Hoenderloo Groep: www.hoenderloo-groep.nl

ffbbd31864a3aa0818c4f225830255a1

© 2019 HoenderRun Obstacle Challenge

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑