HoenderRun Obstacle Challenge

5th Edition 15 september 2018

Informatie

Programma HoenderRun 15 september 2018

Parkeren
Bij aankomst van het evenement staan de verkeersregelaars al met smart op u te wachten. Zij loodsen u naar de dichtstbijzijnde parkeerplekken in de omgeving van de sporthal.

Aanmelding
Nadat uw auto op z’n plek staat dient u zich te begeven naar de sporthal voor de aanmelding. Bij de balie geeft u uw naam op en ontvangt u het startnummer en t-shirt.

Bagagetent
Een schoon setje kleren, toilettas, sleutelbos en uw smartphone is bij ons in goede handen. In onze speciaal ingerichte bagagetent kunt u uw spullen veilig achterlaten.

Eten en drinken
Bij de ”start/finish area” is er de mogelijkheid om verfrissend flesje water of blikje fris te halen. Ook kan er een lekker broodje of candybar gescoord worden om het lichaam te voorzien van de nodige energie!

Douches en toiletten
Na het binnenkomen over de streep, met het zweet gutsend van het lijf, wil je natuurlijk niks anders dan lekker douchen. Dat kan! Zoals je van een sportevenement mag verwachten, kan er ook bij de HoenderRun gedoucht worden. We beschikken over doucheruimten in de sporthal voor dames en heren. Uiteraard zijn er naast de douches ook toiletten aanwezig.

Plattegrond looproute van Inschrijving naar Start/Finish volgt zo spoedig mogelijk.

 

© 2019 HoenderRun Obstacle Challenge

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑